תמיד חלמתם להיות קונדיטורים? כדאי שתכירו את המגמה הקולינארית של מכללת רימונים

אם תמיד חלמתם להפוך לקונדיטורים, כעת יש לכם את ההזדמנות. המגמה הקולינארית מבית מכללת רימונים מהווה הזדמנות מצוינת בעבורכם לקבל הכשרה מקיפה אשר תאפשר לכם לא רק ללמוד את רזי התחום, אלא גם להתמקצע ולפתוח אופקים שיניבו לכם בעתיד מיומנות להשתלבות בתחום הזה – בין אם בתור שכירים או בתור עצמאיים. מה תלמדו במסגרת המגמה הקולינארית ומה חשוב לדעת רגע לפני ההרשמה? להלן כל הפרטים.

המגמה הקולינרית המובילה בארץ – הכירו את מכללת רימונים

מכללת רימונים היא מכללה מקצועית העובדת בשיתוף פעולה עם משרד העבודה, וזאת כחלק מהכשרה מקיפה של דור העתיד במגוון רחב של תפקידים מבוקשים במשק הישראלי, כמו בתחום הקונדיטוריה. המגמה הקולינרית נחשבת לאחת מהמגמות הבולטות בישראל בתחום הזה, וזאת לאור קורס מקיף אשר כולל את אבני היסוד להצלחה בתחום. בין הקורסים הבולטים במגמה הזו ניתן למנות בין היתר קורס אפיה במכללת רימונים, תורת חומר הגלם, פיסול, עוגות פאי, טורטיות לצד טכניקות מתקדמות שיעניקו לכם את סל הכלים שבהם תוכלו להשתמש לטובת השתלבות בתחום. הקורס מיועד בעבור מי שעוסק כיום בתחום אולם לא קיבל הכשרה מקצועית, צעירים ומבוגרים שרוצים לבצע הסבת מקצוע כמו גם חובבנים שרוצים להפוך את התחביב למקצוע.

מטרת הקורס היא להקנות מיומנות בתחום הזה לצד פיתוח הפן המקצועי והאישי, כחלק מתפקידו המשמעותי של הקונדיטור בעסקים ומסעדות. מדובר בקורס מקיף המתבצע במסגרת של 63 מפגשים, כאשר במסגרת הקורס יוצאים התלמידים להכשרה מקצועית בהיקף של כ-80 שעות. הסטאג' הוא אלמנט משמעותי במסגרת הלימודים מאחר והוא נועד לספק את הכלים והידע ליצירה של

 

 

נושאי לימוד מרתקים לצד סביבת לימודים מעשירה

החלום להפוך לקונדיטורים נמצא בהישג יד, וזאת לאור מסלול לימודים מרתק המתקיים במסגרת של לימודים מקצועיים במכללת רימונים. בין נושאי הלימוד ניתן למנות לא רק את הפן המקצועי אלא גם פן ניהולי, בייחוד בעבור מי שכבר פתח קונדיטוריה ביתית או שמתכנן להיכנס לתחום באופן עצמאי. מאחר ומדובר במקצוע מבוקש מאוד במשק הישראלי, אין ספק כי מדובר בהזדמנות מצוינת לקבל סל כלים שבמסגרתו ניתן יהיה להוביל לקבלת הכשרה מקצועית אשר תניב בעבורכם את היכולת להשתלב בתחום גם בפן העצמאי וגם בפן של שכירים, בין אם כקונדיטורים במסעדות מוכרות או בתחום המלונאות. הצוות המקצועי של המכללה כמו גם סביבת הלימודים המעשירה והעוטפת היא זו שהופכת את מכללת רימונים למכללה מובילה אשר שמה הולך לפניה, כפי שניתן לראות בתגובות האוהדות מצד גברים ונשים אשר לקחו חלק בקורס המקיף ודיווחו על רמת שביעות רצון גבוהה מאוד כתוצאה מהלימודים אבל גם מהסביבה המפרה והתומכת.

לוקחים את הידע כמה צעדים קדימה

ידע הוא כוח, בוודאי בתחום כמו קונדיטוריה אשר התפתח מאוד בשנים האחרונות. אם עד לפני  מספר שנים התפקיד של קונדיטור היה מצומצם למדי, כיום מדובר בתחום נרחב המשלב טכניקות מתקדמות לצד טכניקות מסורתיות שהופכות את הקונדיטור לאיש מפתח חיוני ובעל חשיבות עצומה, בין אם אתם מתכננים לפתוח קונדיקטוריה עצמאית או להשתלב בתחום בתור קונדיטורים במלונות, רשתות מזון ועוד. הידע אותו אתם יכולים לקבל במסגרת של הכשרה מקצועית המתבצעת במכללת רימונים. עם השנים הצליחה המכללה להכשיר מעל ל-8,000 בוגרים ובוגרות, כאשר בסיום הלימודים במסלול קונדיטוריה תקבלו תעודה מטעם משרד העבודה אשר תעניק לכם את היכולת להתחיל ולקדם את התחביב לכדי מקצוע.

לסיכום

מגמת הקונדיטוריה במכללת רימונים מאפשרת לכם לקבל הכשרה מקצועית בתחום מרתק שרק הולך ומתפתח. מדובר במסלול לימודים מקיף ומקצועי, כאשר דרך האתר הרשמי של המכללה תוכלו לקבל פרטים נוספים אודות המסלול כמו גם תנאי הקבלה, כל זאת מתוך מטרה להצטרף לאלפי תלמידים ותלמידות אשר כבר עכשיו לומדים או סיימו את הלימודים ובכך ממשים את התשוקה לעולם האפייה – לכדי מקצוע.

השארת תגובה