לפני שאוכלים: איך שומרים על ההיגיינה לפני, תוך כדי ואחרי האוכל?
חלק בלתי נפרד משמירה על הבריאות כולל הקפדה על כללי ההיגיינה, וזאת מתוך מטרה להבטיח כי חיידקים לא יעברו בזמן הכנת האוכל או הגשתו לילדים
חלק בלתי נפרד משמירה על הבריאות כולל הקפדה על כללי ההיגיינה, וזאת מתוך מטרה להבטיח כי חיידקים לא יעברו בזמן הכנת האוכל או הגשתו לילדים
אנחנו לא חוזים פני עתיד ולא יודעים מה יקרה בהמשך חיינו. כשאנחנו מתחילים לעבוד בגיל צעיר, קשה לנו לקחת בחשבון שאולי בעתיד משהו יקרה ונאבד
המטבח הוא לב לבו של הבית. מאחר ואתם שוהים בו לא מעט זמן לטובת בישול אבל גם אירוח, אין ספק כי נדרש לשים דגש על
אם בעבר המודעות לאלרגיות ורגישויות שונות למוצרי מזון, הייתה דלה ביותר, הרי שכיום הנושא הזה כבר מוכר הרבה יותר, ההבנה של הסכנות השונות בחשיפה למוצרי
אולי אתם בקיאים בסוגי הבשרים, בשיטות האפייה, יודעים לשלב בין תיבול לחומרי גלם ובין מנות עיקריות לרטבים מפתיעים, אך אם נהיה כנים, בכול הנוגע לראיית
רישיקיש היא עיר בצפון הודו המהווה מוקד תיירותי מבוקש. מעבר לאטרקציות, העיר ידועה בהיותה מוקד קולינארי עם שלל מסעדות מעולות שישדרגו לכם את הטיול. מהן
אם אתם אוהבים לבשל, לאפות או לעסוק בכל סוג שהוא של קולינריה, את המאמר הבא חשוב שלא תפספסו. הוא נכתב בעקבות כך שרבים לא מכירים
בכדי להקים קונדיטוריה ברמה גבוהה אצלכם בבית נדרש לבצע רכישה של ציוד איכותי. מה צריך להיות כלול ברשימה שלכם? להלן הפרטים. קונדיטוריה פרטית: הגיע הזמן
משבר הקורונה פגע בעסקים רבים. זאת, במיוחד כאלה שהכנסותיהם תלויות במידה רבה בהגעת לקוחות פיזית אל העסק או בספקים של עסקים כאלה. קונדיטוריות ומאפיות עשויות
בין שאתם עוסקים במסעדנות מקצועית או שהנכם בשלנים חובבים בזמנכם הפנוי, המאמר הזה יציג בפניכם אפשרות להפוך את הידע שלכם לכסף. כיצד עושים זאת? הרעיון
המטבח ידוע כזירה רוחשת פעילות בה אנשים מתרוצצים, מתעסקים עם סכינים חדות, מכלי רוטב מועברים מיד ליד, תנורים חמים נפתחים, אדים מהבילים פורצים מהסירים, כלים
מעוניינים להגשים חלום ולהפוך את התשוקה למקצוע בדמות עסק בתחום הקייטרינג? רגע לפני שאתם רצים להשיק את העסק החדש, אלו השלבים שצריך לעבור בדרך –
מאז תחילתו של משבר הקורונה, נראה כי יותר חברות ועסקים מצאו שיטות מקוריות להמשיך בשגרה למרות ההגבלות והשינויים. אחד הדברים המשמעותיים שנראה כי תפסו תאוצה
לא משנה איך תסתכלו על זה – חתונת צוהריים היא אחד הטרנדים המובילים ביותר בעולם החתונות. היא קלילה, מיוחדת, ומאפשרת לאורחים ליהנות מאירוע באווירה אחרת
אם יש דבר אחד שניתן לומר בבטחה זה שכולם באיזשהו שלב של היום נהיים רעבים ושכולם מעריכים כאשר האוכל מוגש בזמן – לפני שהם נהיים
זה די מדהים לראות כיצד האוכל שאנחנו אוכלים משתנה לו משנה לשנה. אם פעם המסעדות של האוכל המהיר היו אלו שאליה כולם היו נוהרים
החלטתם לארח את החברים לארוחת ערב? ובכן, היערכות מוקדמת היא אלמנט חיוני שיסייע לכם לצלוח את הארוחה. ריכזנו בעבורכם טיפים ייחודיים וגם כמה רעיונות, על
חודשי הקיץ והחגים מביאים עמם חופשים ארוכים בהם הילדים יושבים ללא מעש במשך שעות רבות. קיימות דרכים שונות להעסיק אותם, החל מסדנאות יצירה, קייטנות, בילויים